Meer resultaten voor dansschool swing

 
 
dansschool swing
 
Discoswing Dansschool De Smet-Camby.
Leer je partner in en uit de knoop te draaien en maak iedere dansvloer onveilig. Discoswing is de meest moderne vorm van swing en kan je dansen op muziek van Barry White tot Stromae. Je swingt je de ziel uit je lijf!
Dansschool swing Danzateljee.com.
Bij dansschool in Antwerpen swing je erop los. Wil je op een fijne manier in beweging blijven? Zoek je een geschikte dansschool waar je de swing kan leren? Dan kun je uitstekend terecht bij Dansschool Danzateljee waar iedereen erop los swingt.
Dansstudio Swing.
2610 Wilrijk Antwerpen. Mireille Van de Velde., Ballet op andere locaties. Basisschool De Ark Sportzaal Valkenveld 73. 2610 Wilrijk Antwerpen. Mireille Van de Velde., Hiphop op andere locaties. Sporthal Neerlandhof Sporthal Edenplein 26. 2610 Wilrijk Antwerpen. Mireille Van de Velde.,
Ik zoek een dansclub of dansschool.
Ik zoek een dansclub of dansschool. Over Danssport Vlaanderen. Weetjes en info. Ik zoek een dansclub of dansschool. Op zoek naar een dansclub of dansschool in uw buurt? Maak gebruik van de handige zoekrobot. U kan op één of meerdere velden tegelijk zoeken vb.
Swing Dansschool Beyaert Waregem.
Raadpleeg de lesuren en lesdata. Na de Start to swing beginnerscursus, kan je inschrijven voor de cursus swing 1B vervolgreeks van swing. Het swingprogramma wordt hier nog verder uitgebreid. Als je geen groepslessen kunt volgen, dan kan je ook leren swingen via privélessen. Privélessen gebeuren steeds op afspraak en je kan zelf kiezen hoeveel privélessen je neemt. Voor info kan je telefoneren naar 056/610964 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ballroom en latin. Inschrijvingen voor alle cursussen. Van maandag tot en met zaterdag: tussen 9u30 en 21u30. ten laatste een half uur voor aanvang van de 1e les. Klik hier: inschrijvingsformulier. Dit kan je thuis al invullen en dan meebrengen naar de dansschool.
Leren dansen: swing en koppeldans Welkom bij Danswijzer!
De dansavond is op zondag van 20.00 tot 21.00 uur. De avond start met een lessenreeks swing, chachacha, slowstep, quickstep en engelse wals. We organiseren graag een extra halfuur om nieuwe routines te leren en je tips en trics te geven.
Dansschool Goethals te Gent.

Contacteer ons