Op zoek naar dansschool swing?

 
 
dansschool swing
 
Spillemaeckers dansschool Brasschaat Swingen en Rocken: Beginners swing I.
Terug naar danslessen. In deze cursus komt zowel de langzame swing hustle als disco-swing alsook de rock-swing aan bod. Het is de cursus die echt de pan uit swingt. Swingen is leuk, ontspannend en gemakkelijk te leren. BEGINNERS SWING swing I.
Leren dansen: swing en koppeldans Welkom bij Danswijzer!
De dansavond is op zondag van 20.00 tot 21.00 uur. De avond start met een lessenreeks swing, chachacha, slowstep, quickstep en engelse wals. We organiseren graag een extra halfuur om nieuwe routines te leren en je tips en trics te geven.
Dansschool swing Danzateljee.com.
Bij dansschool in Antwerpen swing je erop los. Wil je op een fijne manier in beweging blijven? Zoek je een geschikte dansschool waar je de swing kan leren? Dan kun je uitstekend terecht bij Dansschool Danzateljee waar iedereen erop los swingt.
Swing Dansschool Beyaert Waregem.
Na de beginnerscursus Start to swing swing 1A., kan je inschrijven voor de cursus swing 1B vervolgreeks van swing. Het swingprogramma wordt hier nog verder uitgebreid. Als je geen groepslessen kunt volgen, dan kan je ook leren swingen via privélessen. Privélessen gebeuren steeds op afspraak en je kan zelf kiezen hoeveel privélessen je neemt. Telefoneer of mail vrijblijvend voor inlichtingen: 056/610964. Ballroom en latin. Inschrijvingen voor alle cursussen. Van maandag tot en met zaterdag: tussen 9u30 en 21u30. ten laatste een half uur voor aanvang van de 1e les. Klik hier: inschrijvingsformulier. Dit kan je thuis al invullen en dan meebrengen naar de dansschool.
Home Dansschool Beyaert Waregem.
Het doel van onze dansschool is niet enkel pasjes leren, maar ook het bijbrengen van hoe je beter kunt dansen en het aanleren van de juiste danstechniek zodat de uitgevoerde dansen er ook elegant en mooi uitzien! Dansschool Beyaert is een erkend EURO DANCE CENTER, member of world dance en dance sport council. Dansschool Beyaert beschikt over een gans team van leraars elk gespecialiseerd in hun vak: stijldansen, swing, clipdans, hip hop, moderne dans, zumba, step-aerobic.
Ik zoek een dansclub of dansschool.
Ik zoek een dansclub of dansschool. Over Danssport Vlaanderen. Weetjes en info. Ik zoek een dansclub of dansschool. Op zoek naar een dansclub of dansschool in uw buurt? Maak gebruik van de handige zoekrobot. U kan op één of meerdere velden tegelijk zoeken vb.
Dansstudio Swing.
2610 Wilrijk Antwerpen. Mireille Van de Velde., Ballet op andere locaties. Basisschool De Ark Sportzaal Valkenveld 73. 2610 Wilrijk Antwerpen. Mireille Van de Velde., Hiphop op andere locaties. Sporthal Neerlandhof Sporthal Edenplein 26. 2610 Wilrijk Antwerpen. Mireille Van de Velde.,

Contacteer ons