Meer resultaten voor xenos

 
 
xenos
 
Xenos verkocht, maar blijft wel in de familie NRC.
Xenos houdt 60 winkels in Nederland, zon 110 Xenos-winkels worden omgebouwd tot Casa-filialen. Foto Robin Utrecht/ANP. Het is een creatieve oplossing: de familie Blokker verkoopt winkelketen Xenos aan zichzelf. Xenos maakte decennialang deel uit van Blokker Holding, het familiebedrijf waar ook huishoudketen Blokker onder valt.
Xenos.
Het uitgebreide assortiment en de verrassende lage prijs maken van Xenos de funshopwinkel voor het hele gezin! Met zo'n' 190 winkels in Nederland en ongeveer 60 in Duitsland is Xenos sinds 1973 een van de succesvolle winkelformules van de Blokker-holding.
Xenos AaBe Fabriek.
Xenos biedt je een brede collectie woon en cadeauartikelen aan. Maar ook voor glaswerk, serviezen, tuinaccessoires, hobbyspullen, feestartikelen en food kunt u er terecht. Het uitgebreide assortiment en de verrassende lage prijs maken van Xenos de funshopwinkel voor het hele gezin!
Xenos Shoppingcenter Overvecht.
Xenos bied je een brede collectie woon en cadeauartikelen aan. Maar ook voor glaswerk, serviezen, tuinaccessoires, hobbyspullen, feestartikelen en food kan je bij Xenos terecht. Het uitgebreide assortiment en de verrassende lage prijs maken van Xenos de funshopwinkel voor het hele gezin!
Voor ieder moment iets Xtras Xenos.nl.
Gratis verzending vanaf 30., Gratis afhalen en retourneren bij een Xenos winkel bij jou in de buurt. Opbergboxen: dat ruimt lekker op. De mooiste meubels. Kerstboom eruit, sfeer erin! SALE: tot 70% korting. Ontdek het bij Xenos. DE MOOISTE MEUBELS.
Xenos Amstelveen Stadshart Amstelveen.
Xenos bedient een brede doelgroep, het gaat om funshoppen voor het hele gezin. Het aanbod is ruim en wordt overzichtelijk gepresenteerd. Kom dus voor al die kleine, goedkope en vooral handige dingen naar Xenos in winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Toon meer Toon minder.
XENOS Edinburgh International Festival.
Or sometimes returned home, often mutilated and traumatised, to find their stories later suppressed after rejection of colonial rule thereby becoming strangers in their own land. Expressing tales of loss, hope and redemption, XENOS explores our connections with our past and our future, and stares unflinchingly at the beauty and horror of the human condition.
Casa neemt 110 Xenos-winkels over en verovert zo de Nederlandse markt Gondola.
De circa 1.900 medewerkers van de om te bouwen Xenos-winkels gaan mee naar de nieuwe Casa-formule. Sluiting van het distributiecentrum en het hoofdkantoor van Xenos. Na afronding van de winkelombouw naar de Casa-formule zullen het distributiecentrum en het hoofdkantoor van Xenos in Waalwijk worden gesloten.

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Casa neemt Nederlandse Xenos-winkels over.
De Nederlandse retailfamilie Blokker schuift 110 van zijn Xenos-winkels door naar het Belgische Casa. Dat betekent een versterking van het distributiencentrum in Olen. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee. Wees onmiddellijk op de hoogte van de jongste nieuwsfeiten met onze vernieuwde nieuwsbrieven.

Contacteer ons