Zoeken naar Opel

 
 
Opel
 
Opel Wikipedia.
De Opel Omega en de Opel Astra leken door hun verkoopscijfers het tij aanvankelijk te keren, maar door diverse terugroepingen liep het imago van Opel een flinke deuk op. Na de overstap van López naar Volkswagen werd hij ervan verdacht belangrijke plannen van Opel meegenomen te hebben naar Volkswagen.
Aanbod Opel myCar.be is dé specialist in bijna nieuwe wagens!
Opel Zafira Tourer. 1.4 T 140 pk Benzine. Voeg toe aan vergelijking. 17.990 of 218 / maand. Opel Zafira Tourer. 1.4 T 140 pk Benzine. Voeg toe aan vergelijking. BTW of 248 / maand. 1 15 van 21. Producten per pagina.:
DEX Over Opel.
De Opel Corsa is een van de populairste stadswagens gemaakt door Opel. De Opel Corsa komt in verschillende kleuren en bestaat in een driedeurs of vijfdeurs versie. Vooral gekend voor zijn veiligheid, is de Opel Corsa de perfecte eerste wagen voor de beginnende chauffeur!
Opel België Officiële site Nieuwe auto's' bestelwagens bedrijfswagens Opel aanbiedingen Opel nieuws.
DE TOEKOMST IS VOOR IEDEREEN OPEL 2019. Opel doet al het mogelijke om te verzekeren dat de inhoud van deze website actueel en correct is, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de inhoud van deze website.
Stock Tweedehands.
Opel Rik Leyssen 089/46.93.70. Opel Rik Leyssen. Opel Assistance Plus. Bel mij terug. Algemene vraag / Overige. Bel mij terug. DE TOEKOMST IS VOOR IEDEREEN. Selecteer een model. Ontdek uw model. Telefoon: 089/46.93.70 BTW: BE 437.028.748. Nu open 09u00 tot 18u00.
Opel Lease Leasing va. 227 Leasen bij DirectLease.
Astra Sports Tourer. Insignia Country Tourer. Insignia Grand Sport. Insignia Sports Tourer. We horen graag van je! Neem contact op via sales@directlease.be. of bel ons op 03 544 29 10. Grensoverschrijdend leasen bij DirectLease is eenvoudig! Vind een contactpersoon in uw moedertaal.
Welkom bij Garage Hens.
Garage Hens Erik, Uw Opel Verdeler voor groot Lier staat garant voor kwaliteit en service. U kan bij ons als officile verdeler/hersteller/fleet center terecht voor het volledige Opel gamma personenwagens en bestelwagens en alle daaraan verbonden producten en diensten zoals verzekeringen, leasing, financieringen, onderhoud, herstellingen, accessoires.
Garage Delta te Zoersel, Opel specialist.
Wij gaan verder als onafhankelijke garage met als specialiteit Opel / Chevrolet en herstelling / onderhoud alle merken. Voor de klanten die bij ons een nieuwe Opel gekocht hebben en nog onder de wettelijke garantie vallen, deze kunnen nog steeds bij ons terecht voor herstelling en onderhoud.
Prijzen nieuwe OPEL Veilig kopen op VROOM.be.
OPEL Modellen en prijzen. Het merk Opel werd al opgericht in 1862, maar in 1899 lanceerde het pas zijn eerste auto. In 1929 werd het opgekocht door General Motors en sinds 2017 is het in handen van de Franse PSA-groep.
Opel Belgium.

Contacteer ons