Meer resultaten voor dansstudio

 
 
dansstudio
 
de-dansstudio.
Dansstudio Ijvi Hagelstein de dansschool van Studio 100.
Home dansstuadmin 2018-08-10T1242040000.: Welkom bij Dansstudio IJvi Hagelstein! Dansstudio IJvi Hagelstein biedt een hoge kwalitatieve dansopleiding voor iedereen. Wil je uitsluitend voor het plezier of ter verbetering van je lichamelijke conditie op een goede en correcte manier leren dansen, dan is onze Recreatieve opleiding iets voor jou!
Dansstudio Reflex te Wijnegem bij Antwerpen Vele dansvormen onder één dak.
Met een bang hartje begonnen, maar dankzij de uitstekende begeleiding van Eric heb ik er geen moment spijt van gehad. voor meer informatie of om u in te schrijven op onze lessen. Turnhoutsebaan 298 2110 Wijnegem. 03 353 08 88. Dansstudio Reflex 2018 Alle rechten voorbehouden Privacy.
DansYogaF.I.T.TRoeselareDANSSTUDIO INDIGO.
Dansstudio hiasplace.be.
Dansstudio Sarah dansstudio sarah.
Zou het niet super fijn zijn moest iedereen, wie je ook bent of waar je ook woont kunnen meedansen met Dansstudio Sarah? Daarom is er ook een online variant van de dansstudio op youtube, hier kan je meedansen op de allerleukste muziek en worden de coolste dansmoves aangeleerd.
Dansstudio Yo! Diest.
heeft voor iedere danser, zowel recreatief als gevorderd, heel wat lessen in hun aanbod. Er worden danslessen in verschillende dansstijlen aangeboden. Deze kampen worden georganiseerd door Dansstudio Yo! Deze kampen zijn ook terug te vinden in het zomerboekje van de Stad Diest.
Dansstudio Cre@rt.
Zo wordt de tweejaarlijkse dansvoorstelling van dansstudio Cre@rt, onder artistieke leiding van Dominique Lauwers, in samenwerking met haar leerlingen uit de balletafdeling aan de Academie uitgevoerd. Dansstudio Cre@rt is doorheen de jaren uitgegroeid tot een gevestigde waarde in het danslandschap.
KaDanz.
Dansstudio KaDanz wil mensen de kans bieden om hen van dans te laten proeven en zich erin te verdiepen. CREATIVITEIT AANWAKKEREN PASSIE DOORGEVEN. Dansstudio KaDanz ziet dans naast een kunstvorm ook als een middel om creatieve, communicatieve en sociale vaardigheden te ontwikkelen.

Contacteer ons