Zoeken naar dansstudio

 
 
dansstudio
 
Andiamo.
De link om in te schrijven: https//docs.google.com//1FAIpQLSco5_V9zHeS7teG2T/viewform: Voor de eerste keer organiseert Dansstudio Andiamo een dansweek in de zomervakantie. Van maandag 20/8 tot en met vrijdag 24/8 zijn. Door Andiamo 0. Van dinsdag 22 mei tot en met maandag 4 juni is iedereen welkom voor gratis proeflessen tijdens onze wekelijkse danslessen.
Dansstudio Shake.
De ticketbestelling gebeurt volledig online via onderstaande link en dit Lees meer. Dansschool Dansstudio Shake. Alle rechten voorbehouden. Webdesign by Tonc. Kleuterdans Kidsdance Ballet Jazz / Modern Hip Hop Meisjes Hip Hop Jongens Breakdance Freestyle / Disco Streetdance Volwassenen Wedstrijddansen.
Dansstudio Ijvi Hagelstein de dansschool van Studio 100.
Welkom bij Dansstudio IJvi Hagelstein! Dansstudio IJvi Hagelstein biedt een hoge kwalitatieve dansopleiding voor iedereen. Wil je uitsluitend voor het plezier of ter verbetering van je lichamelijke conditie op een goede en correcte manier leren dansen, dan is onze Recreatieve opleiding iets voor jou!
de-dansstudio.
Dansstudio Sarah dansstudio sarah.
Zou het niet super fijn zijn moest iedereen, wie je ook bent of waar je ook woont kunnen meedansen met Dansstudio Sarah? Daarom is er ook een online variant van de dansstudio op youtube, hier kan je meedansen op de allerleukste muziek en worden de coolste dansmoves aangeleerd.
DansYogaF.I.T.TRoeselareDANSSTUDIO INDIGO.
Groepen Dansstudio Sarah.
De inschrijvingen voor het nieuwe semester starten vanaf begin juni via de website. Lees ook zeker het huisregelement van Dansstudio Sarah eens door, want bij elke activiteit van Dansstudio Sarah gelden deze regels en ga je hiermee akkoord. 2e 3e kleuterklas.
Dansstudio Cre@rt.
Zo wordt de tweejaarlijkse dansvoorstelling van dansstudio Cre@rt, onder artistieke leiding van Dominique Lauwers, in samenwerking met haar leerlingen uit de balletafdeling aan de Academie uitgevoerd. Dansstudio Cre@rt is doorheen de jaren uitgegroeid tot een gevestigde waarde in het danslandschap.
Bij Dansstudio Cirkels uit Kessel kan u terecht voor danslessen.
Wij staan hierbij dan ook borg voor een degelijke persoonlijke begeleiding met regelmatige evaluaties van onze leerlingen naar de ouders toe. Naast de danspassen en techniek, probeert Dansstudio Cirkels de dansers echter ook op andere manieren van de danswereld te laten proeven.
de-dansstudio Lessenrooster 2018-2019.

Contacteer ons