Meer resultaten voor dansstudio

 
 
dansstudio
 
EuroFun DansStudio EuroFun DansStudio.
EuroFun DansStudio kan anonieme of geaggregeerde gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals browser type of IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar u naar de website gekomen bent, of waarlangs u die verlaat.
Home Dansstudio Hilde Goyens.
Onze dansschool, gelegen op 700 meter van het station van Leuven, is gemakkelijk bereikbaar. Wij bieden gratis parkeerplaatsen in de onmiddellijke nabijheid. Welkom bij Dansstudio Hilde Goyens! Ben je al lid, schijf je dan hier opnieuw in voor de lessen.
Home.
Vergeet niet om uw deelname te bevestigen via swingIT.swingdans.be. Info voor ouders vind je hier of klik op het logo hiernaast. OVER DANSSTUDIO SWING. Dansstudio SWING is een VZW die kinderen en jongeren vanaf 4 jaar laat genieten van dans.
Dansstudio Sonja Meers.
Dansstudio Sonja Meers bestaat al meer dan 30 jaar en is ondertussen een begrip geworden in Lanaken en omgeving. Naast het lesprogramma ijveren wij er ook voor om ongeveer jaarlijks zelf een show in elkaar te steken. Dansstudio Sonja Meers is de plaats bij uitstek waar je moet zijn voor toffe danslessen en trainingen.
Home.
Dansstudio Focus vzw is een kleine dansschool waar kwalitatieve danslessen voorop staan. Wij werken met kleine groepen zodat we iedereen de nodige aandacht kunnen geven die ze verdienen. Naast de wekelijkse danslessen organiseren wij een paas en een zomerdansstage en 2 x per jaar een dansdag.
Dansstudio Sarah.
Vanaf januari kan je elke week Modern Dance volgen bij Dansstudio Sarah. En nog beter nieuws want we verwelkomen een nieuwe dansjuf bij Dansstudio Sarah: Nele Vonckx zus van dansjuf Eva Vonckx, zal elke week de danslessen Modern Dance geven.
Dansschool Yolo-Time Dansstudio Broechem Ranst Dansen voor beginners, kinderen, volwassenen en senioren Dansles op maat Yolo-Time danscursus.
Joeri De Gres Carla Rutten. Steenweg op t Fort 7. 03 485 73 13. Stuur ze ons door! Hartelijk dank voor je interesse in onze dansstudio! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 2016 Dansstudio Yolo-Time. website by Vweb.
Verhuur dansstudio cultuurcentrum Berchem.
In het nieuwe theaterseizoen starten onze avondvoorstellingen een half uur vroeger, om 20u in de plaats van om 20.30u. Uit in Berchem. In de buurt. In de Bib. De dansstudio is geschikt voor dans, aerobics, yoga. ruimte van 120 m met spiegelwand en dansvloer.
Dansstudio Just Dance.
Het gediplomeerde Just Dance lesgeversteam wordt zorgvuldig samengesteld en bestaat uit een vaste groep van creatieve en bekwame dansdocenten, met een moderne en brede visie op dans. Elk met hun eigen stijl en aanpak gaan ze voor hetzelfde doel en streven ze naar dansplezier, danstechnische ontwikkeling, inleving en individuele ontplooiing. Dansstudio Just Dance info@dansstudio-justdance.be 0499/237 250.
Dansstudio Jazz Joy Let's' go and dance!
Dansstudio jazz Joy organiseert weer haar jaarlijkse eindejaarsdrink op zaterdag 10 december 2016. Place to be is de speelplaats van de krinkel in Zwijndrecht. Cava, schnaps, hotdogs, hamburgers, chocomelk er is meer dan voldoende keuze en bovenal een TOPsfeer gebracht door onze enthousiaste dansers!

Contacteer ons