Resultaten voor deposito

 
 
deposito
 
Deposito Wikipedia.
Deposito is het in bewaring geven, en doorgaans wordt daarmee bedoeld: het in bewaring geven van geld aan een bank. In die zin is deposito dus een handeling; maar ook het geld zelf dat aldus in bewaring is gegeven, wordt deposito" genoemd.
Deposito sparen: vergelijk alle spaarrekeningen.
Met deposito sparen zet je je spaargeld deels voor langere tijd vast tegen een hogere rente. Je kiest een deposito op basis van de termijn waarop je wilt sparen, van 1 maand tot 15 jaar. Hierbij geldt: hoe langer je je spaargeld vast zet, hoe hoger de rente voor het deposito.
Spaardeposito vergelijken Vind de hoogste deposito rente.
Deposito rente vergelijken via Geld.nl. In de deposito spaarmodule van Geld.nl vergelijk je snel en heel eenvoudig online de rentes en voorwaarden van alle deposito spaarproducten die banken aanbieden. Op basis van de door jou opgegeven inleg, looptijd en kenmerken, selecteert Geld.nl de spaardepositos met de hoogste rente en beste voorwaarden.
Knab Deposito Sparen Knab.nl.
Je krijgt altijd een seintje als je deposito bijna afloopt. We sturen je altijd een alert voor je deposito afloopt. En je bepaalt zelf wat er met het vrijkomende geld moet gebeuren. Laat het bedrag na afloop op je spaarrekening overboeken, of verleng je deposito.
Deposito en Consignatiekas DCK FOD Financiën.
U bent hier. Deposito en Consignatiekas DCK. Inning en invordering. Douane en accijnzen. Deposito en Consignatiekas DCK. Effecten aan toonder en dematerialisatie. Internationale en Europese Financiële Aangelegenheden IEFA. Financiële Verrichtingen van de Schatkist FVS. Controle Financiële Instrumenten en Instellingen CFII.
Deposito uitleg Informatie en definitie deposito Spaarrente.nl.
Er bestaan verschillende soorten deposito's: van een zakelijk deposito tot een termijndeposito en van een flexibel deposito tot een achtergesteld deposito. In onderstaande artikelen van Spaarrente.nl vind je meer uitleg over het deposito. Veelgestelde vragen Deposito uitleg. Deposito of gewoon sparen.
Wat is een deposito? Hoe het werkt Spaarrente.nl.
Deposito zakelijk Flexibel deposito Achtergesteld deposito. Top 5 Sparen Aanbieder Rente% Bigbank 200%, Yapi Kredi Bank 165%, Centraal Beheer Achmea 160%, Nationale Nederlanden 145%, Triodos Bank 125%, Alle spaarbanken vergelijken. Spaarrente.nl Dienstverlening Privacy Disclaimer KvK: 17193942 WFT-vergunning: 12017732 Spaarrente.nl 2018.
Spaardeposito: spaar met een vaste rente ABN AMRO.
Deposito rente per jaar of per maand. Als u een spaardeposito opent, kiest u voor een Spaar Deposito met jaarrente of met maandrente. Kiest u voor rente per jaar? Dan kunt u de rente inleggen op uw Spaar Deposito. U ontvangt dan rente op rente.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Deposito 25 definities Encyclo.
Over het geld wordt gedurende de looptijd een van tevoren af te spreken rente vergoed. Letterlijk: het in bewaring geven. In bewaring gegeven geld of effecten bij iemand in dit geval de Deposito en Consignatiekas, maar meestal een bankier die het deposito op rente uitzet, en het aan anderen uitleent.

Contacteer ons