Meer resultaten voor OBK

 
 
OBK
 
Overname OBK Bank door BKCP kost ruim 50 jobs Economie Geld HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. Economie Ongeveer een jaar na de aankondiging van de overname zal de integratie van de Oost-Vlaamse OBK Bank in BKCP rond zijn. Uiteindelijk verdwijnen meer dan 50 banen, zo meldt de LBC-NVK delegatie bij OBK.
Sparen bij OBK Bank Spaargids.be.
Inschrijven op de nieuwsbrief. U bevindt zich hier: Home Banken Sparen bij OBK Bank. Sparen bij OBK Bank. Vergelijk alle spaarrekeningen. Ratings van OBK Bank. Aa3 / A Rating Banque Federative du Credit Mutuel Wat is dit? BIC Code OBK Bank.
OBK-bank ontslaat 32 werknemers Gent Het Nieuwsblad.
01/02/2013 om 0300: door qss Print Corrigeer. Door de overname van de regionale bank Onderling Beroepskrediet door BKCP-bank worden alle OBK-banken omgevormd tot BKCP-kantoren. Ook de hoofdzetel van OBK aan het Graaf Van Vlaanderenplein in Gent ontsnapt niet aan de herstructurering.
Hypothecaire lening OBK Bank Spaargids.be.
Nieuwsbrief zo mist u geen enkele kans om te sparen of te besparen. Woonleningen bij OBK Bank. Hieronder vind je de hypotheekleningen van OBK Bank terug die de afgelopen 3 maanden werden ingevoerd door Spaargids bezoekers. Vergelijk alle hypothecaire leningen bij OBK Bank.
OBK-Bank Wikipedia.
De OBK-bank of het Onderling Beroepskrediet is sedert 1956 een onafhankelijk Belgische bankinstelling die niet gebonden is aan een grote financiƫle groep, met hoofdzetel in Gent en alleen actief in Vlaanderen. Het is een coƶperatieve vennootschap met talrijke aandeelhouders, meestal klanten.
BKCP gaat voor snelle integratie van OBK Bedrijven Trends.be.
BKCP verwierf begin april de meerderheid in OBK via een kapitaalverhoging van 5 miljoen euro. De bank stond tevens een achtergestelde lening van 15 miljoen euro toe. OBK moest vorig jaar tientallen miljoenen afschrijven op Griekse activa op haar balans.
Beroepskrediet neemt OBK Bank over Bedrijven Trends.be.
Voor de overname van het Antwerpse Beroepskrediet ABK moest CMNE de duimen leggen voor Bank Van Breda. OBK was de laatste autoname bank uit het regionale net. OBK Bank telt 9 eigen kantoren en 40 zelfstandige vestigingen. BKCP heeft nu 43 eigen kantoren en 27 zelfstandige vestigingen in handen.

Contacteer ons