Meer resultaten voor Cafe

 
 
Cafe
 
Café Wikipedia.
Zo refereert de naam van het Sittardse café t' Sjterfhoes" het sterfhuis nog aan deze tijd en werd uitbaatster Bet van Beeren van het Amsterdamse homo/lesbische Café t Mandje na haar overlijden in 1967 ook nog op het biljart opgebaard.
Verso Cafe, Lange Gasthuisstraat, Antwerpen, restaurant.
Café.
Met een ruim assortiment koffie en thee pogen we de geschiedenis te eren. Door de opkomst van koffie in de 17e eeuw ontstonden de eerste europeese koffiehuizen. Deze hadden reeds hun voorbeeld in de islamitsiche wereld, waar alcohol verboden was.
Café Parti Home.
Van dinsdag tem zaterdag vindt u s middags bij Café Parti een wekelijks wisselende, budgetvriendelijke lunchsuggestie. Voorgerecht en hoofdgerecht 19.5/Hoofdgerecht en dessert 19.50/ Voor en hoofdgerecht en dessert 24.50. Consulteer het suggestiebord. LIKE ONZE FACEBOOKPAGINA EN BLIJF OP DE HOOGTE.
L-Cafe Belgisch Eetcafe Oude Markt 37 3000 Leuven.
Alle gerechten zijn ook mogelijk in meeneemvorm koud of warm. Wegen de lange gaartijden van onze gerechten en kleine keuken is het niet altijd mogelijk om snel iets bij te maken maar we zullen in dat geval altijd een alternatief voorstellen.
Tickets Couleur Café 2018.
We raden ten sterkste het openbaar vervoer aan! Zeer beperkt aantal parkingplaatsen beschikbaar! Gratis voor kinderen jonger dan 10j, vergezeld door een volwassene. Betaal zeker niet te veel koop je tickets enkel via de links op deze pagina of via de erkende verkooppunten.
caf caf.
In Caf Caf besteden we veel aandacht aan muziek. In het cafe is er op donderdag, vrijdag en zaterdag een op basis van hun brede muzikale smaak gekozen team van deejays. Zij wisselen op de draaitafels trendy muziekjes met echte popklassiekers af.
Repair Café Dilsen-Stokkem Repair Café.
Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken. Stichting Repair Café heeft met diverse bedrijven en organisaties afspraken over speciale aanbiedingen voor het Repair Café-netwerk. Wil je weten welke aanbiedingen gelden voor jouw Repair Café?
Praktisch Couleur Café 2016.
Muntpunt Grand Café Muntpunt.
In het café vind je ook tijdschriften en kranten in verschillende talen. Anderzijds wenst het Grand Café de interesse voor de Nederlandse taal te koesteren. De dagschotels en andere wisselende aanbiedingen worden daarom in het café zelf in het Nederlands geafficheerd.

Contacteer ons