Meer resultaten voor Cafe

 
 
Cafe
 
Café DEKOL cc Binder Puurs.
De horecazaak in de site van cc Binder heet DEKOL. DEKOL is een duidelijke verwijzing naar de Kollebloem, maar ook naar het schuim/de kraag van het bier, de crème de la crème. DEKOL staat ook voor de lijm die mensen samenbrengt en samenhoudt.
Café d'O' Restaurant.
Café dO verwijst naar de eeuwige rust van de machtige Schelde, de ongerepte natuur langsheen het water en uiteraard de wil om fijnproevers een smakelijk intermezzo te bezorgen. Dankzij de passie van het jonge, gedreven team is Café dO vandaag uitgegroeid tot een restaurant met lekkere streek en seizoensgebonden gerechten en hemelse menus.
Café Sphinx Cinema.
Eind jaren 60 sloot Memling de deuren en vestigde de Generale Bank zich in het pand. Met de heropening van het café door Sphinx in 2003 zetten we de horecatraditie op het levendige kruispunt van de Sint-Michielshelling, Korenmarkt en Veldstraat verder.
Home Delirium Café.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Delirium Café Search. Visit the page Follow @DeliriumVillage. Visit the Délirium Village. To receive our newsletters, please type in your email here. To receive our newsletters, please type in your email here.
repair cafés Ivago.
In 2013 sloegen we de handen in elkaar en bouwden we een partnerschap uit om de Repair Cafés in Gent te verspreiden. Wat is een Repair Café? Een Repair Café is een gratis toegankelijke bijeenkomst, waarop vrijwillige reparateurs helpen bij het herstellen van allerlei voorwerpen kledij, elektrische apparaten, meubels, fietsen.
Praktisch Couleur Café 2018.
Repair Café Gemeente Merelbeke.
Breng jouw defecte spullen mee naar het Repair Café, meld je aan bij het onthaal en herstel het vervolgens samen met de aanwezige reparateurs. Het Repair Café is gratis. Worden nieuwe onderdelen gebruikt bij de herstelling, dan worden die wel aangerekend.
Welkom bij Café Trappisten Cafe Trappisten.
Bekijk hier onze valentijnmenu. Welkom bij Café Trappisten. U bent van harte welkom op onze website van Cafe Trappisten. Na de afbraak van het oude Café hebben wij onze deuren opnieuw geopend in een splinternieuw gebouw op nog steeds dezelfde locatie.
Hard Rock Cafe Antwerp Dineren in Antwerpen, België Iconisch Groenplaats Restaurant nabij het Centraal Station.
Door het success en de populariteit van Hard Rock Cafe Antwerp nemen we een beperkt aantal reservaties per dag aan. Indien er geen beschikbaarheid meer is via de reservatietool, heb je nog steeds de mogelijkheid om een VIP tafel te reserveren voor maximum 20 personen bij aankoop van een overheerlijk We Will Rock You menu.
A-stad.

Contacteer ons