Meer resultaten voor automatische

 
 
automatische
 
automatisch WikiWoordenboek.
stellend vergrotend overtreffend. niet bestuurd door de hand van de mens. In dat gebouw staat een automatische machine te draaien. Ik heb dit klusje al zo vaak gedaan, de uitvoering gaat automatisch. Dat was een automatische reactie van hem op het probleem.
bol.com Automatisch horloge kopen? Kijk snel!
terug naar homepage. Het automatische horloge windt zichzelf op door beweging van de pols. De gangreserve, de nog niet gebruikte energie, geeft aan hoe lang het horloge door kan lopen zonder dat het wordt gedragen, dit is gemiddeld 36 tot 42 uur.
Automatische versnellingsbak vs. handgeschakelde versnellingsbak.
Zo heeft de Opel Astra ook twee uitvoeringen met automatische versnellingsbak 1.6 CDTI 6-traps automaat 100 kW/136 pk 1.4 Turbo Start/Stop 6-traps automaat 110 kW/150 pk. Hieronder tonen we je alvast enkele gegevens Zo zie je dat we geen praatjes verkopen.Heb je nog vragen hierover?
Automatische aanvulling Wikipedia.
In de tekstuele shell van besturingssystemen, zoals sh of bash in UNIX of een DOS venster in Windows, of in gelijkaardige interfaces waar men met commando's' werkt, kan automatische aanvulling van commando's' en bestandsnamen gebruikt worden door bij te houden wat alle mogelijke namen of zaken zijn waar de gebruiker toegang tot heeft.
Carrefour Belgiƫ lanceert eerste automatische food drive: je kan zelfs tot na 23.00 uur eten afhalen Binnenland Nieuws HLN.
Het grote verschil met de automatische drive is dat de winkel de levering voorbereidt, en de drive enkel open is tijdens de openingsuren van de winkel. Carrefour heeft de intentie om de automatische drive ook op andere locaties te installeren, maar heeft daarover nog geen concrete plannen.
Automatische broedmachine Kippen 2dehands.be.
nieuwe versie 2017 voor 48 kippeneieren volledig automatische broeikast met zeer nauwkeurige regeling automatisch keren van de eieren digitale. 5 april 2018 1843: Westerlo. Te koop wegens einde hobby Steeds goede uitkomsten gehad Half automatische kering Hobby toestel Ventilator, broedregelaar, staafweerstand aanwezig.
Automatische deuren.
Discreet, elegant, nooit omvangrijk en altijd veilig: het assortiment automatische deuren van FAAC biedt eindeloze mogelijkheden die steeds gebaseerd zijn op de technologische vernieuwing, waardoor alle producten van het merk zich onderscheiden op het gebied van automatische systemen. Automatische deuren met reset systeem.
HZ 43-F automatische kantschuif voor de passieve deur.
Veiligheidstechiek HZ 43-F automatische kantschuif. HZ 43-F automatische kantschuif. De HZ 43-F automatische kantschuif biedt een oplossing voor alle dubbele deuren en in het bijzonder voor brand en rookwerende deuren. Gebruikers kunnen de loopdeur in een handomdraai ontgrendelen en openen, hetgeen gelijker tijd ook de passieve deur ontgrendelt, waardoor hij geopend kan worden.
KONE automatische schuifdeuren.
Naar boven KONE AUTOMATISCHE SCHUIFDEUREN. Ontdek KONE automatische schuifdeuren compact, duurzaam, energiezuinig en perfect voor diverse gebouwen. Onze automatische schuifdeuren zijn geschikt voor alle gebouwen, zoals woongebouwen, kantoren, winkels en winkelcentra, en openbare ruimten. De deuren zijn divers in functionele oplossingen en vormgeving uit te voeren; compact, duurzaam, energiezuinig en uitbreidbaar met diverse beveiligings en veiligheidskenmerken.

Contacteer ons