Resultaten voor chiptunen

 
 
chiptunen
 
Chiptuning van Datatechnic, dat is auto chiptunen met behoud van fabrieksgarantie!
Kia Stonic Chiptuning software voor alle motoren. De programmeurs van Datatechnic hebben inmiddels ervaring met het chiptunen van de nieuwe Kia Stonic T-GDI. De GDI motoren worden bij ons van een duidelijk merkbare vermogenstijging voorzien. Heeft u ook te weinig koppel in het onderste toerenbereik?
Chiptuning ZIPtuning voordelen en nadelen oudere auto.
Daarom proberen de echte chiptuners eerst een programma te maken achter de PC die puur gebaseerd is op ervaringen en corrigeren deze vervolgens op de rollenbank. Deze manier van chiptunen is ruim voldoende om een goed getunede chip te produceren.
Wat houdt chiptuning in en is het veilig? ATM-Chiptuning.
Chiptuning bij ATM-Chiptuning. Chiptuning is een term dat gebruikt wordt voor het proces motormanagement optimalisatie van personenauto's. Het doel van motormanagement optimalisatie is om de motor krachtiger, zuiniger, soepeler en sneller te maken. De specialist op het gebied van motormanagement optimalisatie is ATM-Chiptuning. Wat is een chiptuning?
Chiptuning Wikipedia.
De chips in een ECU zijn geladen met software. Vaak zijn deze programma's' geschreven ver binnen de maximale belasting van de desbetreffende automotor. De ruimte biedt dus de mogelijkheid de automotor te chiptunen, zonder dat de motor onherstelbaar beschadigd raakt.
Kwaliteitsvolle chiptuning voor hét beste resultaat CTH.
vragen over chiptuning? Heeft u na het bekijken van de website nog bijkomende vragen over het chiptunen van uw auto of camper? Contacteer ons via het contactformulier of bel naar 32 0 11 44 74 37. software chiptuning of externe chiptuning.
Chiptuning toch geen tovermiddel? Autoblog.nl.
volgens mij kan je juist ook chiptunen om de begrenzing eraf te halen die fabrikanten er op moeten zetten om aan de emissie eisen te voldoen. ik weet dat dat in ieder geval bij de LaRo Discovery 2 Td5 zo werkte.
Chiptuning: voordelen en nadelen CARBLOGGER.
Deze ECUs zijn door de fabrikant beveiligd tegen ongewenste handelingen, zoals chiptunen en zijn nog niet gekraakt. In dat geval kan het zijn dat de ECU uitgebouwd en rechtstreeks aan de computer gekoppeld wordt middels de BDM-poort Background Debugging Mode die zich op de ECU zelf bevindt.
De moeite waard om te chiptunen?
De moeite waard om te chiptunen? Ik vraag me al een tijdje af of het de moeite waard is om. mijn opel astra h 1.3 cdti te chiptunen. Ik heb zelf al gekeken bij apec belgium en de winst zou 90 naar 115 pk zijn.
Mercedes-Benz Chiptuning Altijd Levenslange Garantie Digicar Digicar.
Ook kan het brandstof gebruik van uw auto positief beïnvloed worden bij normaal rijgedrag. Als u besluit uw Mercedes bij Digicar te laten chiptunen zal het motormanagementsysteem precies worden afgesteld zoals u het wil. Wij leveren uitsluitend maatwerk en geen enkele Mercedes-Benz tuning is hetzelfde.
Chiptuning Op Maat TÜV, Motorgarantie Testbank.
De 116d is zeker geen schande om mee onderweg te zijn. Chiptunen BMW 520d. Ondanks het feit dat BMW het moeilijker maakt voor de tuning-industrie is er goed nieuws! Chiptunen BMW 328i. BMWs vooruitgang in de wereld van downsizing en milieuvriendelijkheid. Chiptunen BMW 320d.

Contacteer ons