Resultaten voor chiptunen

 
 
chiptunen
 
Volt duikt onder in de autowereld en laat auto chiptunen.:
Volt duikt onder in de autowereld en laat auto chiptunen.: Ik zou het niet melden. De kans dat je gepakt wordt is nihil. Dinsdag 23 september 2014 Volt gaat op woensdag 24 september undercover in de wereld van het chiptunen.
DVX Performance Chiptuning.
Het upgraden van je motor kan mogelijk in verschillende stages gebeuren. Om het u nog gemakkelijker te maken, hebben wij als eerste een systeem ontwikkeld waarbij u het onderdeel zal zien oplichten dat tijdens de door u gekozen stage aangepast wordt.
Wat is het verschil tussen Chiptuning, Flash-Tuning en een box? Tuning Bull-Power.
Bij een echte CHIP tuning wordt de Eeprom chip in de motorcomputer vervangen door een andere Eeprom met een geoptimaliseerd programma. Een FLASH tuning is eigenlijk een chiptuning waarvan de Eeprom chip in de motorcomputer zelfs niet meer wordt vervangen: hij word zonder uitbouw meteen opnieuw geherprogrammeerd.
Wat houdt chiptuning in en is het veilig? ATM-Chiptuning.
Bij turbomotoren bepaalt de ECU ook de laaddruk. Al deze gegevens worden verzameld door één of meerdere EPROM-chips. Tijdens een chiptuning wordt de originele opgeslagen informatie in de chips vervangen door geoptimaliseerde gegevens om het vermogen en het koppel te verhogen.
Chiptuning Wikipedia.
De chips in een ECU zijn geladen met software. Vaak zijn deze programma's' geschreven ver binnen de maximale belasting van de desbetreffende automotor. De ruimte biedt dus de mogelijkheid de automotor te chiptunen, zonder dat de motor onherstelbaar beschadigd raakt.
Chiptuning: voordelen en nadelen CARBLOGGER.
Deze ECUs zijn door de fabrikant beveiligd tegen ongewenste handelingen, zoals chiptunen en zijn nog niet gekraakt. In dat geval kan het zijn dat de ECU uitgebouwd en rechtstreeks aan de computer gekoppeld wordt middels de BDM-poort Background Debugging Mode die zich op de ECU zelf bevindt.
Vragen Over Chiptuning? FAQ Carrec Technocenter.
Het enorme getik is begonnen rond de 110.000 km s, bij 117.500 km s is een hydraulische klep voor de oliedrukregeling nog vervangen, 120.000 km s trip naar 24h van Le Mans, 123.850 km s gerepareerd bij CARREC en de teller staat nu op 130.000 km s.
Wagens BR-Performance Professionele chiptuning.
Het spreekt voor zich dat je dus in sommige gevallen met originele onderdelen van de zwaardere versie jouw motor kan opvoeren zonder dat dit gevolgen heeft naar de betrouwbaarheid toe aangezien het motorblok hier door de constructeur reeds op voorzien was.
Is chiptuning legaal.
Onder verbouwingen verstaat men grondige veranderingen, bijvoorbeeld ter hoogte van de stuurinrichting, het ophangings, uitlaat of remsysteem, of fundamentele veranderingen aan het chassis of het zelfdragend koetswerk, die strijdig zijn met het bestaande goedkeuringscertificaat, proces-verbaal van goedkeuring PVG of certificaat van overeenstemming C.O.C.
Chiptuning Doetinchem Digicar.
Verder beschikken we over een volledig ingerichte werkplaats met up-to-date diagnosesystemen. Afspraak maken met Digicar chiptuning Doetinchem? Uw auto laten chiptunen in Doetinchem? Bij onze Digicar dealer in Doetinchem kunt u terecht voor zowel het tunen van uw personenauto, lichte bedrijfswagen als voor uw camper!

Contacteer ons