Op zoek naar swing danslessen?

 
 
swing danslessen
 
Dansschool swing Danzateljee.com.
Modules voor scholen. Voor een dansschool waar je de populaire swing kunt dansen, hoef je niet ver te zoeken. Bij Dansschool Danzateljee in Antwerpen worden diverse swing danslessen aangeboden voor jong en oud. Kijk jij er al naar uit? Bij dansschool in Antwerpen swing je erop los.
Discoswing Dansschool De Smet-Camby.
Leer je partner in en uit de knoop te draaien en maak iedere dansvloer onveilig. Discoswing is de meest moderne vorm van swing en kan je dansen op muziek van Barry White tot Stromae. Je swingt je de ziel uit je lijf!
Leren dansen: swing en koppeldans Welkom bij Danswijzer!
De dansavond is op zondag van 20.00 tot 21.00 uur. De avond start met een lessenreeks swing, chachacha, slowstep, quickstep en engelse wals. We organiseren graag een extra halfuur om nieuwe routines te leren en je tips en trics te geven.
Swing Dansschool Beyaert Waregem.
Raadpleeg de lesuren en lesdata. Na de Start to swing beginnerscursus, kan je inschrijven voor de cursus swing 1B vervolgreeks van swing. Het swingprogramma wordt hier nog verder uitgebreid. Als je geen groepslessen kunt volgen, dan kan je ook leren swingen via privélessen.
Disco-swing Daninstituut Walkiers.
Danslessen vanaf september 2018. Koppeldansen, solos, aerobics en privélessen. Country Line Dance. Reeds vele jaren is Dansinstituut Walkiers een gevestigde waarde in de plezierige wereld der dans. Al drie generaties na mekaar leren wij de mensen genieten van de meest bevredigende hobby ter wereld: het dansen!
Swing en Disco Swing dansscholen.
DownloadingData Notice: Undefined variable: id_browser in /home/les.be/www/lib/vendor/UASparser/UASparser.php on line 87 Notice: Undefined variable: id_browser in /home/les.be/www/lib/vendor/UASparser/UASparser.php on line 104 Notice: Undefined variable: os_id in /home/les.be/www/lib/vendor/UASparser/UASparser.php on line 120. Swing en Disco Swing. Swing dans is een groepsnaam voor verschillende dansstijlen die hieronder thuishoren.
Dansschool Goethals te Gent.
De Ingang WEKELIJKSE DANSLESSEN.
Daarnaast zijn remixes van klassiekers zoals die van Artie Shaw, Ella Fitzgerald, Fred Astaire en Andrew Sisters weer op de dansvloer te horen. Met deze verfrissende aanpak is de swing terug van nooit weggeweest! Elektro Swing kan gedanst worden in koppel, of solo.

Contacteer ons