Meer resultaten voor swingen

 
 
swingen
 
Swingen 5 definities Encyclo.
swingen bijv.naamw.Afbreekpatroon: swin gen Herkomst: Engels Verbuigingen: swingde verl.tijd Verbuigingen: geswingd volt.deelw. 1 dansen op muziek vrije tijd Voorbeeld: lekker swingen in de discotheek 2. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/swingen.: partnerruil Swingen is een vorm van intieme vriendschap tussen twee of meerdere stellen of koppels.
Kan swingen mijn seksleven verrijken? GezondTotaal.
Door op zoek te gaan naar de antwoorden op deze vragen kom je erachter of swingen iets voor je is. Als je het lastig vind om met je partner te praten over swingen geef dan subtiele hints en probeer erachter te komen of hij er voor open staat.
Swingen; Jouw nieuwe lifestyle? Fleur Flirt.
Onder swingen wordt het hebben van intiem contact met een ander koppel verstaan. Meestal is er sprake van seksueel contact in diverse samenstellingen, maar altijd op een gelijkwaardig niveau. Waar kun je swingen? De koppels die aan swingen doen, worden swingers genoemd en ontmoeten elkaar vaak thuis of in parenclubs.
Swingen als levensstijl Mens en Gezondheid: Seksualiteit.
Heb gelezen dat swingen in feite al begonnen was in WW 2, en zeker met de piloten die riskeerden immers bij elke vlucht van niet meer terug te komen, maar dat swingen zal het kameraadschap blijven, stel u voor dat de vrouw of de man een immens seksspel heeft met een andere persoon ja zeg maar sommigen ejaculeren te snel, anderen in hun vriendenkring kunnen beter en langer afremmen, zo noem ik dat wel uw vrouw kan een hels genot hebben met de andere en dan samenblijven?
Swingen maakt onze relatie sterker vrouw.nl.
Zolang we ons daaraan houden, maakt swingen onze relatie juist sterker, iets wat voor anderen misschien moeilijk te begrijpen is. Misschien dat je dit zelf moet meemaken om het te kunnen begrijpen? Maar hoe fijn we het ook vinden, swingen is geen dagelijkse kost; soms zitten er zelfs maanden tussen.
Soft swingen, de gevolgen Ouders Online.
Je schrijft dat jullie op het punt staan om een open relatie te beginnen, maar dat mijns inziens een heel ander iets als swingen en helemaal vergeleken met het soft swingen zo hier wordt beschreven. Maar om je vraag te beantwoorden, beide is spannend, kijken en bekeken worden.
Nieuwsgierig naar swingen? Seksuoloog Astrid Kremers vertelt je meer!
Swingen is samen met je partner erotisch contact hebben met anderen. Kenmerk is dat beide partners hierover open zijn. Vaak gebeurt swingen via partnerruil met één of meerdere stellen in dezelfde ruimte, zoals in een parenclub, op een feest of thuis.
Studie toont aan: swingen is goed voor je brein, op elke lee. Het Nieuwsblad.
Studie toont aan: swingen is goed voor je brein, op elke leeftijd. 12/03/2018 om 0200: door Lotte Alsteens. Hersenen mag je nooit afschrijven. Iedereen, van welke leeftijd ook, kan zijn brein kneden. Blader nu niet meteen verder naar het kruiswoordraadsel in deze krant: fysieke activiteit is misschien wel de beste oefening.

Contacteer ons