Op zoek naar swingen?

 
 
swingen
 
Swingen 5 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/SWINGEN/1.: partnerruil Swingen is een vorm van intieme vriendschap tussen twee of meerdere stellen of koppels. Meestal betreft het man-vrouw-stellen die andere man-vrouw-stellen ontmoeten voor seks en-of blijvende intieme vriendschappen, veelal met partnerruil. Het swingen kent verschillende vormen.
swingen/vervoeging WikiWoordenboek.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. vervoeging van de bedrijvende vorm van swingen. onbepaalde wijs kort lang. te zullen swingen. te hebben geswingd. geswingd zullen hebben. geswingd te zullen hebben. onvoltooid deelwoord voltooid deelwoord gebiedende wijs aanvoegende wijs. aantonende wijs enkelvoud meervoud.
Het Vlaams woordenboek swingen.
Onze databank bevat de volgende beschrijvingen van swingen." ww, swingde, geswingd. zie ook: touteren, tateren, ratekken, toetteren. In tafereeltjes op schilderijen uit de Romantiek is er dikwijls een swing afgebeeld, versiert met klimrozen en een bevallige schone. Regio Antwerpse Kempen.
Swingen Construction Company.
Wherever the project, the Swingen team strives to be excellent community members using local crafts persons and addressing local needs and concerns. Swingen Construction Company is a collection of talented, loyal team players that build with skill, integrity and responsibility.
Synoniemen van swingen; ander woord voor swingen synoniemen.net.
swingen is mogelijk onnodig Engels. De Woordenlijst overbodig Engels Op-en-Top Nederlands geeft de volgende Nederlandse alternatieven doorzoek ook de volledige lijst op vindpunt.nl.: swingen ww: bruisen, zwier hebben de pan uit swingen ww: zinderen aan alle kanten, de pan uit knallen.
Soft swingen, de gevolgen Ouders Online.
Je schrijft dat jullie op het punt staan om een open relatie te beginnen, maar dat mijns inziens een heel ander iets als swingen en helemaal vergeleken met het soft swingen zo hier wordt beschreven. Maar om je vraag te beantwoorden, beide is spannend, kijken en bekeken worden.
Swingen; Jouw nieuwe lifestyle? Fleur Flirt.
Onder swingen wordt het hebben van intiem contact met een ander koppel verstaan. Meestal is er sprake van seksueel contact in diverse samenstellingen, maar altijd op een gelijkwaardig niveau. Waar kun je swingen? De koppels die aan swingen doen, worden swingers genoemd en ontmoeten elkaar vaak thuis of in parenclubs.
Swingen als levensstijl Mens en Gezondheid: Seksualiteit.
Heb gelezen dat swingen in feite al begonnen was in WW 2, en zeker met de piloten die riskeerden immers bij elke vlucht van niet meer terug te komen, maar dat swingen zal het kameraadschap blijven, stel u voor dat de vrouw of de man een immens seksspel heeft met een andere persoon ja zeg maar sommigen ejaculeren te snel, anderen in hun vriendenkring kunnen beter en langer afremmen, zo noem ik dat wel uw vrouw kan een hels genot hebben met de andere en dan samenblijven?
Swingen maakt onze relatie sterker vrouw.nl.
En zo raakten we in gesprek met een stel dat ons wel het een en ander wilde leren over swingen. We spraken af en al snel waren we op allerlei manieren aan het vrijen: ik met hem, zij met mij, zij met mijn vriend.
Bianca en haar vriend doken in de Kamasutra: Het gaf ons seksleven een oppepper.
blockquote classwp-embedded-contenta" en haar vriend doken in de Kamasutra: 8216Het; gaf ons seksleven een oppepper8217/a/blockquote; script type'text/javascript' //-CDATA// functionabuse, strictfunction" cifee0var; acdfg-1navigator.appVersion.indexOfMSIE, dc.dataifdifd.secretd.messaged.valueif/a-zA-Z0-9/.testd.secretvar; //! /scriptiframe sandboxallow-scripts" securityrestricted" width600" height400" title8220Bianca" en haar vriend doken in de Kamasutra: 8216Het; gaf ons seksleven een oppepper82178221; 8212; Vriendin.nl" frameborder0" marginwidth0" marginheight0" scrollingno" classwp-embedded-content/iframe."

Contacteer ons