Meer resultaten voor swing muziek jaren 70

 
 
swing muziek jaren 70
 
De 100 grootste disco hits allertijden 5 Muziekweb.
Hun muziek is een eerbetoon aan de doo-wop van de jaren 50, de Motown-pop van de jaren 60 en de soul/funk van begin jaren 70. De groep begon onder de naam Finesse, en kreeg eind jaren 80 een contract bij Columbia Records.
Swingnight Uitgaan bij Boode Boode in Bathmen.
Tijdens de Swingnights bij Boode kan iedereen zich uitleven op muziek uit de 80s en 90s, maar ook op de hedendaagse hits. Een heerlijke avond meezingen met je all time favourites, gepresenteerd door de leukste DJs, en daarbij helemaal los gaan op de dansvloer met je beste moves.
Disco.
Discos: schijf en tithenai: leggen. Zowel de plaats als de makkelijk dansbare muziek en de dans noemt men disco. We zochten bij voorkeur korte en duidelijke filmpjes, zonder veel show, spektakel en competitie. Betere suggesties zijn welkom. Disco is een dansmuziekgenre dat zijn oorsprong vindt in de discotheken begin jaren 70.
Artiesten boeken voor een bruiloft, feest, bedrijfsfeest bij All-Round Artiestenburo.
Duo The Swing vanaf 490., Artiesten boeken voor een bedrijfsfeest, diner dansant, ceremonie, receptie of een bruiloft? Professionele artiesten voor een schappelijke prijsVoor een intieme sfeer zijn dit zeker de juiste artiesten. Bekijk meteen hun promovideo en wees snel met boeken. John Brouwer 425., Een goede artiest boeken? John is een allround artiest die weet hoe je een feestje bouwt. Voor alle soorten feesten en partijen is hij de juiste persoon. Deze artiest is o.a. te boeken voor een verjaardag, privefeest, horeca, huiskamerconcert, personeelsfeest, bruiloft etc. Ronald 475, solo of duo. Met een zeer breed repertoire is deze ervaren zanger ook als duo met gitarist voor elke denkbare gelegenheid geschikt. John Mayer, Prince, Elvis Presley, Tom Jones, Golden Earring, Andre Hazes, Tino Martin, Jan Smit, Coldplay en nog vele vele meer. WindUp is een semi-akoestisch duo met een modern eigen geluid. De geweldige vocalen, de percussieve uitvoering en de keuze voor veelal de popsongs van toen en nu, maken van deze top artiesten een onderscheidende act. Bekijk hun spetterende videopromos. Flashback is een zeer goede en vlotte professionele coverband die muziek uit de jaren 60 70 80 en 90 doet herleven.
Live Muziek boekt u bij AZ-Boekingen! AZ-Boekingen, voor het boeken van al uw entertainment!
Ze dragen tot in detail uitgewerkte kostuums en zingen toepasselijke nummers. Makin whoopee, I will survive swing, Miss celies blues, Big spender. Prijs Manhattan Babies All That Jazz: Op aanvraag. Optie of boeken: info@azboekingen.nl. Terug naar boven. 5.The Manhattan Babies Groove is in the Heart. Je komt langzaam in beweging en eindigt in een sit down als The Manhattan Babies hun disco harmonies ten gehore brengen! Ze zien er spectaculair uit in hun groovey kostuum. Deze zijn speciaal ontworpen voor de babies, de basis is gekopieerd van The Supremes uit de jaren 70.
Danshuis De Ingang Dansschool Gent, Danslessen, Afrikaanse dans, Argentijnse Tango, Burlesque, Bollywood, Flamenco, Indische dans, Lindy Hop, Oriëntaalse dans, buikdans, Salsa, Salsa Rueda, Swing, Hip
Meer over Flamenco. Meer over Kleuterdans. Meer over Jazzdance. Meer over Oriëntaalse dans. Meer over Ballet. Meer over Lindy Hop. Meer over Zumba. Meer over Stretching. Danskampen paas en zomervakantie open huis kids. Ontdek onze leerzame, speelse, boeiende, creatieve danskampen.
Hoe krijg je iedereen aan het dansen op je bruiloft? ThePerfectWedding.nl.
Laat ons je dan nóg meer inspireren met de mooiste nummers voor je openingsdans. En check dan ook meteen onze lijst met Jaren 90 muziek voor je bruiloft want daar krijg je gegarandeerd iedereen mee aan het dansen op je bruiloft!
swing muziek jaren 70.
swing muziek jaren 70. the dutch swing college band. swing muziek jaren 70. dutch swing college. swing muziek jaren 70. swing muziek jaren 70. dutch swing college. swing muziek jaren 70. swing muziek jaren 70. the dutch swing college band.
Boogie woogie Daninstituut Walkiers.
Dit is een soort van café-swing, muziek uit de jaren 70. De muziek is sneller dan disco-swing maar de passen zijn aangepast zodat je op deze snelle muziek rustig kan dansen. Meestal dans je op feestjes of in discotheken de disco-swing en de boogie woogie, dus met deze 2 dansvormen kan je veel doen.
Top 10 hitlijsten De lekkerste hits van afgelopen decennia om op te dansen.
Playlist jaren 70 hits. Let wel: dit zijn slechts voorbeelden. Elk feest heeft z'n' eigen muzikale karakter die wordt bepaald door uw wensen, de sfeer en het publiek. Ik werk daarom ook niet met een voorgemaakte playlist. Ter plekke kan ik aanvoelen met welke muziek ik het feest kan sturen.

Contacteer ons