Op zoek naar poort?

 
 
poort
 
Kwaliteitsvol wonen en werk.
Welkom bij De Poort vzw. Wonen en Werk, twee essentiële voorwaarden voor een kwaliteitsvol leven. De Poort vzw heeft de ambitie om deze twee basisnoden toegankelijk te maken voor kwetsbare groepen. Onze medewerkers zorgen er elke dag voor dat mensen begeleid worden naar betaalbare huisvesting en gepaste tewerkstelling.
Team Brugse Poort-Rabot Wit-Gele Kruis.
Via onderstaand formulier kan je ons een vraag stellen of een niet-dringende zorg aanvragen of wijzigen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bij een dringende zorgvraag of wijziging die vandaag nog moet opstarten, vragen we je te bellen.
De Blauwe Poort Artha mitra.
Maar ook beoefenaars van diverse andere vormen van lichaamswerk zoals feldenkrais, cranio-sacraal therapie, massage technieken, etc, weten de unieke sfeer te waarderen. Occasioneel gaan er ook lezingen, presentaties, conferences en kleinschalige optredens door. De Blauwe poort beschikt over een professionele keukeninfrasructuur, een lunchroom en een wintertuin.
A la carte menu bij restaurant De poort van Cyriel.
Indien maandag een feestdag is, zijn we die maandag open en dinsdag gesloten. De Poort van Cyriel. Dries 2 9255. 0492/ 90 90 00. Ontvang regelmatig onze suggesties via mail. 2018 De Poort van Cyriel. Hosting door Siohosting Webdesign door Sinergio.
Garage Poorten Nassau Door Belgium NL: Nassau Door Belgium NL.
De poort bepaalt niet enkel in grote mate de look van je huis, je bent ook op zoek naar kwaliteit die aan jouw eisen tegemoetkomt. Hou rekening met de volgende kwaliteiten bij de keuze van jouw poort.: een duurzame uitvoering.
open poort Diggie vzw.
Rondleidingen op de boerderij zijn ook mogelijk en natuurlijk kan er heel wat gespeeld worden. Ook is er de gezellige Diggiebar waar je een drankje en soms een hapje kan nuttigen. De Open Poort is gratis en iedereen is welkom! Volgende open PoorT: 20 OKTOBER 2018.
Holstra.
Schakel ons in voor de installatie van uw poort, zonwering, rolluiken en terrasoverkapping. Schakel ons in om uw oude poort te vervangen, of om een garagepoort te voorzien bij uw residentiële of industriële nieuwbouwproject. We adviseren u op het gebied van comfort, veiligheid, techniek en esthetiek.
GOB De Poort FeGOB.
GOB De Poort. De Poort helpt mensen met een arbeidsbeperking bij het vinden van een gepaste job. Dit doet de Poort via een op maat uitgewerkt en praktijkgericht opleidings en begeleidingsprogramma. Bedoeling is een job te vinden op de open arbeidsmarkt.
De Open Poort Bed Breakfast Ketsingerdries 32 Tongeren.
arrangement 1: Gallo Romeins Museum en De Open Poort.: Tilly Gielen Adres Ketsingerdries 32 B-3700 Tongeren Telefoon Tel/Fax: 32012-23 37 64 Gsm: 0477-24 43 71 Email adres e-mail: info@deopenpoort.be website: www.deopenpoort.be. Net buiten het centrum van Tongeren, te midden van een golvend landschap met landerijen, plantages en bossen, ligt deze authentieke Haspengouwse vierkantshoeve van kunstenares Tilly Gielen.
Vakantie woning de Poort.

Contacteer ons