Resultaten voor swing-trike

 
 
swing-trike
 
Home Swing Trike.
Het rijden op de Swing Trike is anders. Maar of u nu 16 of 60 jaar bent, de Swing Trike is ideaal voor diegenen die gebruik willen maken van een gebruiksvriendelijk maar bovenal handelbaar vervoermiddel waarmee u ontspannen en comfortabel rijdt.
Swingtrike in de Peel.
Vanuit De Heere van Meijel kunt u gedurende 15, of 25, uur een Swingtrike huren en een toertocht maken langs het beroemde kanalenstelsel. De Swingtrike rijdt 20 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 25 km.
Cruisen door De Groote Peel op een Swingtrike, Swingtrike in de Peel TeamUitstapje voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, bedrijfsfeest of Uitje door heel Nederland!
En in het bijzonder wil ik jullie bedanken voor de soepele oplossing, toen twee dames niet verder met de swing-trike durfden. Ze hebben het erg naar hun zin gehad in de Tuk-Tuk. Prijs / kwaliteit. Mevr Van Leeuwen Gemeente Eersel 28 augustus 2013.
Devi Comfort Swing-Trike SwingTrike.
In opdracht van onze klant e-Move Company hebben wij samen de swing-trike ontwikkeld en de productie hiervan op ons genomen. De swing-trike is een elektrisch een-persoons vervoermiddel dat uitermate geschikt is voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Bekijk de video animatie.
Swingtrike verzekering van de verzekeraar van de ANWB.
Een Swingtrike valt onder de Wet Aansprakelijkheid Motorrijtuigen zodat het wel nodig is om minimaal een WA verzekering af te sluiten. De verzekering voor je Swing trike regel je bij ons snel en goedkoop. Je ontvangt er gratis een kenteken sticker bij.
Een leuke activiteit met de swingtrike over de Veluwe.
Iedereen die deelneemt aan het verkeer op de openbare weg moet een WA-verzekering hebben. Dus ook voor op de swingtrike. Als u dus al deelneemt aan het verkeer op de openbare weg ook uw kinderen zou u deze verzekering eigenlijk al moeten hebben.
Swing Trike elektrische driewieler Blixtar.
Het Ministerie van Infrastructuur Milieu heeft op 31-07-2012 goedkeuring verleend voor het gebruik van de Swing-Trike op de openbare weg in Nederland. Klik hier voor de officiele bekendmaking in de Staatscourant. De Swing-Trike is aangewezen als een bijzondere bromfiets, waarvoor de volgende regels gelden.:
Swing Trike Bokhorst verzekeringen.
U krijgt van ons een verzekeringsplaatje sticker. Bij diefstal of totaalverlies is de vergoeding.: Vergoeding: 1e eigenaar: 1e jaar De aanschafwaarde tot max het verzkerde bedrag / na het 1e jaar: De aanschafwaarde met een afschrijving van 18%, per maand.
swingtrike op Twitter.
De snelste manier om de Tweet van een ander te delen met je volgers is met een Retweet. Tik op het pictogram om hem meteen te versturen. Stuur een antwoord om te laten weten wat je van een Tweet vindt.
De heere van Meijel Dagrecreatie.
De Heere van Meijel is gevestigd in hartje Meijel, kruispunt in de Peel. Wij verhuren diverse voertuigen waarmee u op unieke wijze onze mooie peelomgeving kunt verkennen. Kijk voor meer informatie op de betreffende website: www.tuktukindepeel.nl www.swingtrikeindepeel.nl www.snorfietsindepeel.nl www.trabantindepeel.nl www.legerjeepindepeel.nl.

Contacteer ons