Meer resultaten voor swing-trike

 
 
swing-trike
 
Home Swing Trike.
Het rijden op de Swing Trike is anders. Maar of u nu 16 of 60 jaar bent, de Swing Trike is ideaal voor diegenen die gebruik willen maken van een gebruiksvriendelijk maar bovenal handelbaar vervoermiddel waarmee u ontspannen en comfortabel rijdt.
4 Swingtrike tour De Maashorst Familiedagje Brabant.
Het rijden op een Swing Trike is anders, maar of u nu 16 of 60 jaar bent, de Swing Trike is ideaal voor diegene die gebruik willen maken van een gebruiksvriendelijk maar bovenal handelbaar vervoermiddel waarmee u ontspannen en comfortabel rijdt.
Elektrische trike Swing trike Scouters.
Hoe werkt de Swing trike? Allereerst steek je de sleutel in het contact, waarna je de gashendel in kan drukken om de driewieler te laten rijden. Om de driewieler te laten stoppen druk je de handremmen aan het stuur in.
Swingtriken De Twirre Groepsuitjes in de Alde Feanen.
15, uur swing-triken. Fun met de elektrische swing-trike voor groepen vanaf 8 personen. Een tocht door Nationaal Park De Alde Feanen, inclusief een pit-stop bij de boerderij voor heerlijk schepijs. Minimum leeftijd vanaf 16 jaar. Actie: in combinatie met lunch of barbecue krijg je 250, p.p.
Swing Trike elektrische driewieler Blixtar.
Goedgekeurd voor de Openbare weg. Het Ministerie van Infrastructuur Milieu heeft op 31-07-2012 goedkeuring verleend voor het gebruik van de Swing-Trike op de openbare weg in Nederland. Klik hier voor de officiele bekendmaking in de Staatscourant. De Swing-Trike is aangewezen als een bijzondere bromfiets, waarvoor de volgende regels gelden.:
Swingtrike in de Peel.
Vanuit De Heere van Meijel kunt u gedurende 15, of 25, uur een Swingtrike huren en een toertocht maken langs het beroemde kanalenstelsel. De Swingtrike rijdt 20 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 25 km.
Swing Trike Landgoed d'n' Heikant.
Gezellig met vrienden, familie of collegas, romatisch met zn tweetjes of een relaxt uitje met uw zakenrelaties. Beleef deze outdoor sensatie, de Swing trike rijdt 20 km per uur en rijden op de Swing trike is toegestaan vanaf 16 jaar.
swingtrike op Twitter.
De snelste manier om de Tweet van een ander te delen met je volgers is met een Retweet. Tik op het pictogram om hem meteen te versturen. Stuur een antwoord om te laten weten wat je van een Tweet vindt.

Contacteer ons