Op zoek naar swing-trike?

 
 
swing-trike
 
Home Swing Trike.
Het rijden op de Swing Trike is anders. Maar of u nu 16 of 60 jaar bent, de Swing Trike is ideaal voor diegenen die gebruik willen maken van een gebruiksvriendelijk maar bovenal handelbaar vervoermiddel waarmee u ontspannen en comfortabel rijdt.
SWING Trike de nieuwe elektrische sensatie YouTube.
Published on Oct 30, 2012. SWING is een robuust en trendy elektrisch vervoermiddel met een uitneembare accu met contactslot. De maximum snelheid is ca. 25 km/h en op een volle accu kan een afstand van ca. 25 km worden afgelegd.
Cruisen door De Groote Peel op een Swingtrike, Swingtrike in de Peel TeamUitstapje voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, bedrijfsfeest of Uitje door heel Nederland!
En in het bijzonder wil ik jullie bedanken voor de soepele oplossing, toen twee dames niet verder met de swing-trike durfden. Ze hebben het erg naar hun zin gehad in de Tuk-Tuk. Prijs / kwaliteit. Mevr Van Leeuwen Gemeente Eersel 28 augustus 2013.
Elektrische trike Swing trike Scouters.
Hoe werkt de Swing trike? Allereerst steek je de sleutel in het contact, waarna je de gashendel in kan drukken om de driewieler te laten rijden. Om de driewieler te laten stoppen druk je de handremmen aan het stuur in.
Swingtriken De Twirre Groepsuitjes in de Alde Feanen.
15, uur swing-triken. Fun met de elektrische swing-trike voor groepen vanaf 8 personen. Een tocht door Nationaal Park De Alde Feanen, inclusief een pit-stop bij de boerderij voor heerlijk schepijs. Minimum leeftijd vanaf 16 jaar. Actie: in combinatie met lunch of barbecue krijg je 250, p.p.
Swingtrike in de Peel.
Vanuit De Heere van Meijel kunt u gedurende 15, of 25, uur een Swingtrike huren en een toertocht maken langs het beroemde kanalenstelsel. De Swingtrike rijdt 20 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 25 km.
Swing Trike elektrische driewieler Blixtar.
Goedgekeurd voor de Openbare weg. Het Ministerie van Infrastructuur Milieu heeft op 31-07-2012 goedkeuring verleend voor het gebruik van de Swing-Trike op de openbare weg in Nederland. Klik hier voor de officiele bekendmaking in de Staatscourant. De Swing-Trike is aangewezen als een bijzondere bromfiets, waarvoor de volgende regels gelden.:
Devi Comfort Swing-Trike SwingTrike.
In opdracht van onze klant e-Move Company hebben wij samen de swing-trike ontwikkeld en de productie hiervan op ons genomen. De swing-trike is een elektrisch een-persoons vervoermiddel dat uitermate geschikt is voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Bekijk de video animatie.
Swing Trike Landgoed d'n' Heikant.
Gezellig met vrienden, familie of collegas, romatisch met zn tweetjes of een relaxt uitje met uw zakenrelaties. Beleef deze outdoor sensatie, de Swing trike rijdt 20 km per uur en rijden op de Swing trike is toegestaan vanaf 16 jaar.

Contacteer ons