Meer resultaten voor swings

 
 
swings
 
Swings Ingrid.
Bart Swings zorgt voor eerste Belgische medaille op Wintersp. Gazet van Antwerpen.
Schaatser Bart Swings is zaterdag tweede geworden op de massastart bij de mannen op de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. De Leuvenaar pakt zo de eerste Belgische medaille op de Winterspelen sinds de bronzen plak van Bart Veldkamp op de Spelen van 1998 in Nagano.
Bart Swings bezorgt België historische medaille op Winterspe. Het Nieuwsblad.
Nieuws Programma Resultaten Medailles Belgen. Bart Swings bezorgt België historische medaille op Winterspelen: Droom die uitkomt. 24/02/2018 om 1609: door vtvn Bron: BELGA Print Corrigeer. Schaatser Bart Swings is zaterdag tweede geworden op de massastart bij de mannen op de Olympische Winterspelen in Pyeongchang.
Swings na zilveren medaille: Dit" is een droom die uitkomt" nieuws De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Pl
Bart Swings is op de Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang tweede geworden in de finale van de massastart. H et goud ging naar de Zuid-Koreaan Lee Seung-hoon, het brons ging naar de Nederlander Koen Verweij. Dit" is een droom die uitkomt, aldus Swings.
Verzekeringen Swings Partners Gemeente Bertem.
Klachten en meldingen. Verzekeringen Swings Partners. Verzekeringen Swings Partners. Alle verzekeringen voor particulieren, zelfstandigen, instellingen en bedrijven. Tervuursesteenweg 41 3060 Bertem tel. 016 49 92 99 fax. 016 49 92 90 e-mail. maandag 09.00 12.00 uur en van 13.00 17.00 uur.
Swing.
Investors can manage their emotions during market swings by having an investment plan. During times of uncertainty, following a plan helps investors remain calm and ride out the swing. Seek Opportunities: Market swings present investors with an opportunity to accumulate stocks at a discounted price.
Jasno Swings Casa-Verde.
JASNO swings: verticale lamellen maar dan nét anders. Uniek aan de JASNO swings is dat u, met één bedieningsketting, de lamellen om en om in beweging kunt brengen. Dit geeft een mooi 3D effect. Geopend, bijna dicht en allerlei variaties daartussen zijn mogelijk.
Swings na het zilver: Ik wist dat medaille er inzat De Standaard.
Nu is het dus zilver voor Swings. Swings behoorde dankzij zijn ervaring bij het skeeleren tot de medaillekandidaten. Maar aangezien de massastart is ook een heel onvoorspelbare discipline is, temperde hij de verwachtingen. Laat die massastart vijf keer plaatsvinden en waarschijnlijk krijg je vijf keer een ander podium, gaf Swings vooraf aan.
Swings schrijft geschiedenis, maar niemand heeft het gezien. Het Nieuwsblad.
Dat Sporza kennelijk wel budget had om wielerwedstrijd Omloop Het Nieuwsblad uit te zenden en dat daarin amper met een woord gerept werd over de prestatie van Swings, leverde de openbare omroep heel wat giftige opmerkingen op. We' hebben een reactie van Bart Swings na zijn medaille maar we gaan eerst naar de Haaghoek, is de meest gebalde samenvatting van het Belgische sportbeleid ooit, klinkt het.
Geen Bart Swings op BK skeeleren Het Belang van Limburg.
Voor aanvang van de wereldtitelstrijd in Nederland wil Swings alleen nog twee marathons in Frankrijk, in Rennes en Dijon, rijden. Dat heeft Swings in de marge van de Europa Cup-wedstrijd in Heerde laten weten. Ik denk dat die marathons het best passen in de voorbereiding van de WK, zei Swings.

Contacteer ons