Meer resultaten voor arch

 
 
arch
 
Burgerlijke stand.
In sommige gevallen, en vooral voor kleinere gemeenten, was het te tijdrovend om de akten per type afzonderlijk te beschrijven en vindt u de beschrijvingen terug onder akten. Dit betekent dus dat de geboorteakten, huwelijksakten en overlijdensakten jaar na jaar opgenomen zijn.
Archives de l'État' en Belgique Rijksarchief in België Das Staatsarchiv in Belgien State Archives in Belgium.
Zoeken naar personen.
Er werd een korte beschrijving gemaakt van het document inhoud, datering, geografische omschrijving en vervolgens werden de namen genoteerd van alle personen die in het document vermeld zijn. Voor zover beschikbaar werden ook andere gegevens van deze personen genoteerd: geboortedatum, geboorteplaats.,
Parochieregisters.
Intussen zijn reeds 27.857 registers samen goed voor meer dan 58, miljoen pagina's' in digitale vorm beschikbaar. De consultatie is gratis maar om toegang tot de beelden te krijgen dient u over een login en een paswoord te beschikken. U kan een login en paswoord aanmaken door te klikken op registreer.
Rijksarchief in België.
In september 2016 verscheen een boek van Laurence Druez, werkleidster bij het Rijksarchief te Luik, dat onderzoekers die de geschiedenis van een woning willen achterhalen wegwijs maakt in de talloze bronnen die in dit verband worden bewaard, onder meer bij het Rijksarchief.
Arch Linux.
Our strong community is diverse and helpful, and we pride ourselves on the range of skillsets and uses for Arch that stem from it. Please check out our forums and mailing lists to get your feet wet. Also glance through our wiki if you want to learn more about Arch.
Arch Linux Wikipedia.
Arch biedt de gebruikers de mogelijkheid om die PKGBUILD-bestanden te delen in hun Arch User Repository 1 AUR. Pakketten in de AUR worden niet systematisch gecontroleerd, maar Arch-gebruikers worden verondersteld om die PKGBUILD-bestanden zelf te kunnen beoordelen op hun kwaliteit.

Contacteer ons