Resultaten voor Barrier

 
 
Barrier
 
Documentatiecentrum De Barrier Erfgoed Lommel.
De Barrier is ingericht als erfgoedhuis. Het archief, de documentatie en de bibliotheek van Erfgoed Lommel vzw vonden er onderdak en het Lommelse erfgoed in al zijn aspecten wordt er bestudeerd. Met al uw vragen over het Lommelse verleden kan u terecht in De Barrier.
De Barrier Different Hotels Houthalen, België foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van De Barrier Different Hotels. Alle dingen om te doen in Houthalen. Activiteiten in de omgeving van De Barrier Different Hotels. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.
De Barrier Feesten.
Het deskundig team geeft gratis en vrijblijvend advies voor een onvergetelijk feest of event. De perfecte organisatie met verrassende culinaire creaties, de juiste timing en de toegewijde professionele begeleiding van de gasten zijn belangrijke elementen waar De Barrier zich mee onderscheidt.
De Barrier Restaurant Innesto.
Over De Barrier. Inspiratie en Ideeën. In restaurant Innesto geniet U van een verfrissend concept in een trendy en warme atmosfeer. Zowel het interieur als het culinaire aspect getuigen van een vernieuwende geest met oog voor het traditionele. Sterrenchef Koen Verjans en zijn partner Sofie De la Riviere staan samen met hun team borg voor hoogstaande gastronomische ervaringen.
Hotel De Barrier Houthalen ViaMichelin: informatie en online reserveren.
Vanwege de groene, ruime locatie is deze accommodatie ook geschikt voor grote feesten en evenementen. Hotel De Barrier bevindt zich op 5 km van Heusden-Zolder, op 11 km van Circuit Zolder en op 15 minuten rijden van het treinstation van Hasselt.
Barrier 8 definities Encyclo.
De buurt ligt in de wijk Erp die uit zes buurten bestaat: De naam van de wijk verwijst naar het Woenselse tolhuis. Aan de Boschdijk lagen twee tolhuizen: de Achtse Barrier en de Woenselse Barrier. De Barrier lag net v.
De Barrier Hotel.
Ook de externe gast kan in De Barrier terecht voor Ochtendsmaken! Met een origineel zakelijk ontbijt koppelt u samen met uw relatie het nuttige aan het aangename. Innesto laat u genieten van een verfrissend concept in een trendy en warme atmosfeer.
De Barrier Different Hotels. Different Hotels.
De Barrier leent zich perfect als locatie voor seminaries of meetings in een luxueuze, landelijke stijl. Alle vergaderzalen zijn voorzien van audiovisueel materiaal en hebben voldoende aansluitingspunten voor elektriciteit en internetconnectie. Airconditioning is aanwezig zodat je er tijdens elke meeting het hoofd koel kan houden.
Brasserie De Barrier, Lommel Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Profiel Lid worden. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Brasserie De Barrier, Lommel. Restaurants in Lommel. Brasserie De Barrier. Brasserie De Barrier.
Hotel De Barrier België Houthalen Booking.com.
Hotel De Barrier behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard. Hotel De Barrier behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard. 100% geverifieerde beoordelingen Echte gasten.

Contacteer ons