Zoeken naar dansschool

 
 
dansschool
 
Home.
Dansnamiddag Dansschool Retie Retie Lees meer. DanceNation Open International Dance Competition Lees meer. Korting voor Le" Temps Perdu" van Isabelle Beernaert Lees meer. Bboy Reflow op Olympisch Jeugdspelen Lees meer. Passing The Bechdel Test Unannounced in STUK Leuven Lees meer.
Home Dansschool Beyaert Waregem.
Het doel van onze dansschool is niet enkel pasjes leren, maar ook het bijbrengen van hoe je beter kunt dansen en het aanleren van de juiste danstechniek zodat de uitgevoerde dansen er ook elegant en mooi uitzien! Dansschool Beyaert is een erkend EURO DANCE CENTER, member of world dance en dance sport council.
Spillemaeckers dansschool Brasschaat.
Dansschool Defurne.
Al onze leerlingen worden met de grootste zorg, passie en liefde begeleid in het dansen. Techniek, creativiteit, discipline, samenhorigheid en plezier in het dansen zijn belangrijke factoren in onze dansschool. Dansschool Defurne, meer dan dansen alleen! Schrijf je nu in!
Andres Ramon.
In onze dansschool in Brugge is dansen zoveel meer dan bewegen en oefenen. Het is in de eerste plaats passie en gevoel zonder dat het plezier ook maar één moment uit het oog wordt verloren. Jong en oud kunnen hier terecht voor verschillende dansstijlen.
Home Dansschool Gevada.
Swing cursus: discoswing salsa café swing Oostende. Extra dansavonden Oefenavonden. JEUGD DANSEN 4-18 jaar. Modern Jazz Oostende. DANSEN ZONDER PARTNER 16-90jr. Lijndansen Linedance Oost Torh. Modern Jazz Oostende. Hiphop 18 Oostende. Geen danspartner voor koppels? Onze dansschool in Oostende. Onze leszaal in Torhout.
Dansschool ENcore.
Home.
Hier vindt u alle informatie terug over het reilen en zeilen binnen de dansschool. De site wordt zo vaak mogelijk aangepast zodat u steeds op de hoogte bent. van de laatste nieuwtjes. We starten ons dansjaar naar goede gewoonten met een open dansweek.
Home Dansschool De Smet-Camby.
Wil je presteren dan kan dat, maar alleen als je dat zelf ook wenst. Ontspanning blijft het eerste doel en voor de meerderheid van de leerlingen blijft het daar ook bij. Als professionele dansschool staan we garant voor danslessen van hoge kwaliteit op een ontspannen manier en in een aangename sfeer.
Danzateljee.com.
We staan ook al jaren bekend om onze kwalitatieve en originele openingsdansen! Voor scholen sportdagen, schoolfeesten, themaweken, projecten, enz. hebben we speciale tarieven. Onze dansschool is lid van Danssport Vlaanderen en kreeg dit jaar ook de titel van kwaliteitsvolle dansclub een titel waar we uiteraard zeer trots op zijn!

Contacteer ons