Resultaten voor dansschool

 
 
dansschool
 
Ik zoek een dansclub of dansschool.
Ik zoek een dansclub of dansschool. Over Danssport Vlaanderen. Weetjes en info. Ik zoek een dansclub of dansschool. Op zoek naar een dansclub of dansschool in uw buurt? Maak gebruik van de handige zoekrobot. U kan op één of meerdere velden tegelijk zoeken vb.
dansschool ekkart.
Je kan direct surfen voor verdere informatie naar de juiste pagina via de navigatieknoppen bovenaan. Heb je de smaak te pakken? Haha, dansen kan je nog steeds niet leren via je PC-tje. Dus, laat alles vallen en rep je naar. Welkom bij dansschool Ekkart.
HOME.
13 / 01 / 2015. Dance Crew Modern doet mee aan Dance.Vibes, festival Moderne Dans Lees meer. Book onze dance teams voor uw evenement. Bekijk onze sfeerbeelden van voorbije events. Website gebouwd met TwoStepWeb 3.0 Inhoud door Danceschool Levelup Algemene voorwaarden Inloggen.
Dansstudio Ijvi Hagelstein de dansschool van Studio 100.
Onze dansschool biedt een ruime keuze aan verschillende disciplines. Pré-dans voor de allerkleinsten Mini-Kids, klassiek ballet, jazzdans, moderne dans, hiphop en zang. Elke dansdiscipline is opgedeeld in leeftijdscategorieën: mini-kids, kids, teens en volwassenen en wordt verder onderverdeeld in verschillende niveaus.
Dansschool PURE Be Pure, Dance Pure.
BESTEL HIER JOUW PURE KLEDIJ. Ontdek hier alles over dansschool PURE! Dansschool PURE is een dansschool bruisend van energie! We willen je in een ontspannen sfeer onderdompelen in de wereld van kids dance, klassiek ballet, jazz ballet, moderne dans en hiphop.
Dansschool Diamonds.
Mixed Dance Pro. Samen met de opening van ons nieuw Danscomplex volgt er ook een uitbreiding van ons aanbod. Dansschool Diamonds is de enige dansschool met een Hip Hop groep enkel voor jongens in de buurt van Gingelom en Sint-Truiden!
Home Dansschool De Smet-Camby.
Ontspanning blijft het eerste doel en voor de meerderheid van de leerlingen blijft het daar ook bij. Als professionele dansschool staan we garant voor danslessen van hoge kwaliteit op een ontspannen manier en in een aangename sfeer. In ons gamma van cursussen is voor iedereen wat wils.
Dansschool Nathalie Dierickx.
Nieuwe t-shirts Dansschool Nathalie Dierickx. Welkom op de website van Dansschool Nathalie Dierickx. Locatie danslessen: turnzaal Vrije Basisschool Laarne. GSM-nummer: 0499180516 Nathalie Dierickx. GSM-nummer: 0497140297 Ann Schelstraete; administratief verantwoordelijke. Copyright 2017 Dansschool Nathalie Dierickx. Designed by http//www.ksdjhfkjsdhfksduufehdj.net/: thanks to: hostthenprofitz, http//www.nariward.net/: and regiofora.com.
Dansschool ENcore.
Homepage Dansschool Q-Dance Lichtervelde.
We garanderen een zeer goede kwaliteit van de chocolade en een uiterst verzorgde afwerking. Bestellingen kunnen afgehaald worden in de dansschool, vanaf zaterdag 17 t.e.m. Bestel ze aan één van onze dansers, in de dansschool of via onderstaand formulier: De bestelling is pas definitief na betaling.

Contacteer ons